NOTÍCIES
DELS CLUBS

MASTERCLASS DE NATACIÓ SINCRONITZADA AMB UNA DE LES MILLORS NEDADORES MUNDIALS DE TOTS ELS TEMPS
L'actual directora tècnica de la federació espanyola, medallista olímpica i mundial de natació sincronitzada, la Sra. Gemma Mengual , realitzarà una Masterclass a la piscina del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria Jornada de tecnificació: De 09.00 a 13.00?h: Realització de masterclass per part de la Sra.Gemma Mengual a les practicants De les 15.00 a les 18.00?h: Realització de rutines amb les practicants 18.00?h: Finalització de la diada amb exhibició de la Sra. Gemma Mengual a practicants així com pares i mares d'aquestes.

Futbol Sala CESJ

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 15/09/2017 / Publicat a Futbol Sala
Futbol Sala CESJ
Avui a les 10 del matí els equips aleví, infantil, cadet i juvenil del CESJ han marxat cap a Alcala de Henares per enfrontar-se als equips del Inter Movistar. Tot i que el dia no acompanyava els nostres jugadors han marxat amb les maletes plenes d'il·lusió. Molt bon viatge i que gaudeixin d'aquesta experiència

Partits amistosos de Futbol Sala

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 14/09/2017 / Publicat a Futbol Sala
Partits amistosos de Futbol Sala
Aquest proper cap de setmana les categories aleví, infantil, cadet i juvenil de la secció de futbol sala del CESJ es desplaçaran a la localitat de Alcala de Henares per ha disputar una sèrie de partits amistosos enfront del Inter Movistar. L'any passat el Inter Movistar i el CESJ van signar un conveni de col•laboració a fi que jugadors i entrenadors d'un equip i l'altre puguin intercanviar les experiències dels dits clubs en la formació de nous talents. Esperem que sigui una bona experiència per als nostres jugadors Bon viatge!!!

TRANSFRONTERERA 2017

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 14/09/2017 / Publicat a Notícies
TRANSFRONTERERA 2017
TRANSFRONTERERA 2017 Un cop més torna la Transfronterera Aquí us deixem un enllaç on podeu veure el recorregut i poder fer la inscripció http://www.transfronterera.com/index.php/en/ Animat!!!

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

TOP